Home/Rostockin Kulma
Rostockin Kulma 2017-04-04T23:10:27+00:00

Ajatonta tyylikkyyttä

As Oy Rostockin Kulma

KULMAKUNNAN HELMI

Rauhallista elämää lähellä palveluja. As Oy Rostockin Kulma on moderni, kolmen asunnon rivitaloyhtiö arvostetulla Suikkilan alueella. Tämä kulmakunnan helmi hurmaa ajattomuudella ja tyylikkyydellä vaativammankin kodinomistajan. Laadukkaat materiaalit, puhdas arkkitehtuuri ja loistava sijainti luovat hienot puitteet onnelliseen asumiseen.

Arkkitehdiltä

As Oy Rostockin Kulman asunnot kuvastavat modernia, skandinaavista tyyliä. Pinnat ovat vaaleita ja selkeälinjaisia. Toimivat asuntojen pohjaratkaisut antavat tilaa omalle mielikuvitukselle sisustaa asunto mieleiseksi ja omien toiveiden mukaiseksi.

Suuret lasipinnat jatkavat tilan tuntua talon takapihan terassille, joka avautuu etelään. Varastotila, autotalli ja kaksi katettua terassia tekevät kohteesta uniikin ja arjessa käytännöllisen.

Sigge Arkkitehdit Oy
Pekka Mäki
M.Sc. Architect SAFA ARK 830
CEO, Partner

Sijainti

As Oy Rostockin Kulma sijaitsee hyvämaineisella Suikkilan alueella, joka on lähellä keskustaa ja palveluja. Moderni, kolmen asunnon rivitaloyhtiö on rakennettu rauhallisen kadun varrelle, luonnon läheisyyteen. Väljää tonttia ympäröi kaunis kallio- ja metsämaisema, jonka suojainen takapiha rajoittuu Rostockin puistoon.

Kaikki palvelut ovat lähellä, kuten kauppa ja posti sekä päiväkoti ja koulu. Myös keskustan ja Länsikeskuksen palvelut ovat kahden kilometrin etäisyydellä.

AUTOTALLI JA KATOS sijaitsevat ulko-oven edessä

MODERNI DESIGN avarat tilat, suuret lasipinnat luovat valoisan yleisilmeen

HUONEKORKEUS 2,70 m

2 KATETTUA TERASSIA Talon edessä ja takana on katetut terassit.

MATERIAALIT laadukkaat materiaalit ja kattava varustelu kuuluvat jo asunnon hintaan – valitse vain mieleisesi sisustustyyli!

TILATTAVISSA lisämaksusta asuntoon esimerkiksi takka ja ulkoporeallas. Kysy lisää!

Oma koti

AVARAA ASUMISTA | Kaikkien huoneistojen pohjat on suunniteltu joustaviksi, valoisiksi ja helposti muunneltaviksi. Asuntojen pohjaratkaisut antavat valinnan vapauden joko kahden tai kolmen makuuhuoneen välillä. Kaikissa huoneistoissa on suuret, lattiasta kattoon ulottuvat ikkunat ja takapihalle avattava liukuovi, joka yhdistää oleskelutilan takapihan terassiin.

HUONEISTO 1
4 H + AVOK + PH/KHH + WC + 2 x VH + S | 98 m2 + autotalli ja -katos + 2 terassia + ulkovarasto

HUONEISTO 2
3–4 H + AVOK + PH/KHH + WC + 3 x VH + S | 98 m2 + autotalli ja -katos + 2 terassia + ulkovarasto

HUONEISTO 3
4 H + AVOK + PH/KHH + WC + 2 x VH + S | 98 m2 + autotalli ja -katos + 2 terassia + ulkovarasto

 

Sisustussuunnittelijoilta

Työssämme sisustussuunnittelijoina pyrimme aina saavuttamaan mahdollisimman harmoniset kokonaisuudet liittyen pintamateriaaleihin ja kiintokalusteisiin. Näillä valinnoilla haemme voimakasta tunnelmaa, jota huonekalut, valaisimet, tekstiilit ja koriste-esineet täydentävät.

As oy Rostockin Kulman ajan hengen mukaiset materiaalivalinnat jakautuivat luontevasti neljään erilaiseen väri- ja materiaalimaailmaan. Teemat nimesimme tunnettujen suomalaisten suunnittelijoiden mukaisesti Alvariksi, Ilmariksi, Eeroksi ja Ainoksi.

Toivotamme sinulle ihania hetkiä uuteen kotiisi!

Sisustuksen G. Oy
Nina Lindholm ja Jaana Ahokoski

Tutustu sisustusteemoihin

alvar-teema

ilmari-teema

eero-teema

aino-teema